HR HØJTRYK

​Altid højt tryk og høj kvalitet

Velkommen til Hr Højtryk Aps. Vi er en mindre lokal virksomhed med kontor på Østerbro, der er specialister i rensning af alle slags overflader, algebekæmpelse og tagrenderens, med branchens bedste udstyr. Vi har masser af erfaring i baggagen. Det betyder, at vi har god tid til at imødekomme dine ønsker, og kan give en faglig og professionel vejledning, der opfylder dine behov.

Takket være et godt samarbejde med dygtige leverandører, tilbyder vi en behandling, der tager hensyn til miljøet, og benytter udelukkende danske produkter, der er godkendt af miljøstyrelsen. Kombineret med vores fokus på bæredygtighed, skal du ikke være bange for, at din grund bliver udsat for skadelige kemikalier. Lyder det som noget for dig? Så tyder det på at du er det helt rette sted!

Hr Højtryk's Historie

​Mit navn er Hákon Esbjerg, og jeg driver til dagligt Hr Højtryk. Før jeg startede Hr Højtryk, var jeg ansat hos en de førende, og største virksomheder inden for samme branche. Det var dog ikke nok for mig.

Jeg er selv vokset op i et hjem med forældre der er selvstændige, og det er altid kommet mig meget naturligt at arbejde selvstændigt. Så da jeg så en mulighed for mig, i at gå ud og tilbyde et produkt i branchens højeste kvalitet, personlig vejledning, og kort ventetid, til endnu skarpere priser, var der ikke meget der holdte mig tilbage. Det blev starten for Hr Højtryk ApS. ​

Jeg sætter stor ære i at udfører arbejdet ordenligt. Derfor garanterer jeg både kvalitet og tilfredshed, hvis du/I er interesserede i et samarbejde med Hr Højtryk.

Sådan foregår vores procesforløb

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.

Nedenfor kan du læse vores procesforløb.

01. ​​Kontakt os

​​​​Kontakt os enten på telefon, e-mail eller via ​vores kontaktformular, og din henvendelse vil blive besvaret inden for 24 timer

02. Beskrivelse af opgave

​​Vi kontakter jer via mail eller pr. telefon og taler med jer om opgaven/aftaler en tid, og så udarbejder vi derefter et uforpligtende prisoverslag

03. Du modtager et tilbud

​​Efter samtale/mødet modtager du et skarp tilbud. Acceptere du tilbudet aftaler vi opstart og laver en tidsplan for opgaven.


Skriv til os​

​Grib chancen og få et  tilbud  i dag!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal besvares.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​​​​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hr Højtryk ApS

Vordingborggade 39
​2100 København Ø

Klik her for rutevejledning

fb  instagram

Kontakt os

Telefon: 42 46 45 82

E-mail: info@hrhoejtryk.dk

CVR: 42417327

Handelsbetingelser

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 18.00

Lørdag og søndag: 10.00 - 15.00

Mails besvares alle dage.