Få et godt tilbud

Få et fantastisk tilbud på din opgave ved blot at udfylde vores formular.

 
 
 
 
Hvad drejer henvendelsen sig om?Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HR HØJTRYK

​Altid højt tryk og høj kvalitet

Velkommen til Hr Højtryk Aps - en mindre virksomhed beliggende på Østerbro. Vi er stolte af at have gjort høj kvalitet, personlig service og glade kunder til vores varemærke. Vi tror på, at personlig service og et godt kundeforhold er nøglen til succes, og vi sætter en ære i at lytte til vores kunders ønsker og behov.

Vi har mange års erfaring i branchen og har opbygget en solid ekspertise inden for højtryksrens, fliserens og algebekæmpelse. Vores kunders tilfredshed er vores største motivation, og vi er stolte af at have opbygget et ry for at levere en service i topklasse.

Når du vælger Hr Højtryk Aps, er du i gode hænder. Vi gør alt for at sikre, at du får en service og oplevelse udover det sædvanlige. Takket være vores gode samarbejde med dygtige leverandører, tilbyder vi en behandling, der tager hensyn til miljøet, og benytter udelukkende danske produkter, der er godkendt af miljøstyrelsen. Vores fokus på bæredygtighed betyder, at du ikke skal være bange for, at din grund bliver udsat for skadelige kemikalier. 

Lyder det som noget for dig? Så er du kommet til det rette sted. Vi glæder os til at hjælpe dig med højtryksrens, fliserens eller algebekæmpelse og give dig en service og oplevelse udover det sædvanlige.

Lidt om Hr Højtryk selv

At have sin egen forretning kan være både udfordrende og givende på samme tid. Jeg har investeret meget tid og energi i at sikre, at mine kunder er glade og tilfredse med mit produkt. Selvom jeg tidligere har været ind og snuse til finansbranchen, har jeg opdaget, at mit hjerte ligger i at arbejde udenfor og møde nye mennesker.

Jeg har arbejdet indenfor højtryksrens/algebekæmpelses-branchen i flere år og har opbygget en stærk erfaringsbase, der har hjulpet mig med at blive en af de bedste i branchen. I år 2023, er jeg blevet nomineret til årets algebehandler, hvilket er en stor anerkendelse for mit arbejde og engagement.

At levere et fantastisk produkt og sikre, at mine kunder er glade, er noget, jeg tager meget seriøst. 

Jeg har det bedst når jeg ikke sidder stille, og jeg går altid ekstra mil for at sikre, at mine kunder er tilfredse. Det er en fornøjelse at drive min egen forretning, og jeg er taknemmelig for alle mine kunder, der har støttet mig gennem årene.

Overholder aftaler

Bestræber os på at løse vores opgaver til perfektion og går det ekstra skridt for at løse opgaven til aftalt tid.

Kvalitetsbevidst

Bred erfaring inden for området og løser opgaverne effektivt og til tiden. Uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Stolthed i arbejdet

​Kvalitet og kompetence er nøgleordene i vores arbejde, som vi udfører for private husejere og virksomheder.

Sådan foregår vores procesforløb

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.

Nedenfor kan du læse vores procesforløb.

01. ​​Kontakt os

​​​​Kontakt os enten på telefon, e-mail eller via ​vores kontaktformular, og din henvendelse vil blive besvaret inden for 24 timer

02. Beskrivelse af opgave

​​Vi kontakter jer via mail eller pr. telefon og taler med jer om opgaven/aftaler en tid, og så udarbejder vi derefter et uforpligtende prisoverslag

03. Du modtager et tilbud

​​Efter samtale/mødet modtager du et skarp tilbud. Acceptere du tilbudet aftaler vi opstart og laver en tidsplan for opgaven.


Har du spørgsmål eller
​​​​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hr Højtryk ApS

Vordingborggade 39
​2100 København Ø

Klik her for rutevejledning

fb  instagram

Kontakt os

Telefon: 42 46 45 82

E-mail: info@hrhoejtryk.dk

CVR: 42417327

Cookiepolitik​

Handelsbetingelser

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 18.00

Lørdag og søndag: 10.00 - 15.00

Mails besvares alle dage.